Erkend verkeersregelaarsbedrijf

Zoekt u naar verkeersregelaars om de veiligheid van alle verkeersdeelnemers te waarborgen? Bij ons bent u aan het juiste adres. K9 Beveiliging is een door justitie erkende beveiligingsorganisatie die zich met name gespecialiseerd heeft in het leveren van gecertificeerde beveiligers, hondengeleiders en verkeersregelaars. Wij zorgen ervoor dat u kunt rekenen op veiligheid en betrouwbaarheid. Zo hoeft u zich nergens druk om te maken. Wilt u meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

Schakel onze verkeersregelaars in

Verkeersregelaars komt men steeds vaker tegen in het straatbeeld. Bij wegwerkzaamheden, grote evenementen en bij ongelukken en/of branden wordt de hulp van verkeersregelaars ingeroepen. Deze hebben een opleiding gedaan en het daarbij behorende examen goed afgelegd. Al onze beroeps verkeersregelaars hebben een legitimatiebewijs dat is afgegeven door het Ministerie van Verkeer en Waterstaat. Zo weet u zeker dat u vakmensen inhuurt.

Uw evenement veilig

Gaat u een evenement organiseren en zoekt u professionele beveiligers en verkeersregelaars? Schakel K9 Beveiliging in. Wij zorgen ervoor dat uw evenement en terrein vrij blijft van ongewenste bezoekers en zullen eventuele diefstallen en vernielingen voorkomen. Ga voor zekerheid en kies voor onze expertise. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen? We horen het graag.

Waarom zijn wij de juiste keuze

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een ander beveiligingsbedrijf. Onze vakmensen zijn inzetbaar op tal van facetten. We zetten graag even voor u op een rijtje waarom wij het bedrijf voor u zijn:

  • Inzetbaar op verschillende tijdstippen, dagdelen en in het weekend
  • Beveiligers, hondengeleiders en verkeersregelaars beschikbaar
  • Uw evenement, object of terrein altijd veilig
  • Gecertificeerd en erkend bedrijf
  • Scherpe tarieven, zodat u nooit te veel betaalt

Wilt u ons inhuren of meer informatie?

Wilt u dat wij de beveiliging voor u regelen of het verkeer? Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen. Vul het contactformulier in op onze website of stuur een e-mail naar info@k9beveiliging.nl. We zullen uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden. Daarnaast zijn we ook te bereiken via het telefoonnummer: 06-41485800. Beroeps verkeersregelaars vindt u bij K9 Beveiliging!