Wij waken over uw eigendommen

Zoekt u een beveiligingsbedrijf in Haarlem? Kies voor K9 Beveiliging. Wij werken niet alleen in Haarlem, maar zijn ook in te schakelen voor beveiligingswerkzaamheden in de rest van Nederland. Zoekt u professionele security, verkeersregelaars of hondenbeveiliging? Ons beveiligingsbedrijf is voor u de juiste keuze!

Uw bedrijf voor uw beveiliging

Heeft u een evenement in Haarlem of ergens anders in Nederland? Laat ons de beveiliging regelen. Schakel bijvoorbeeld onze getrainde hondenbrigade in of onze verkeersregelaars. Ons beveiligingsbedrijf is gecertificeerd en werkt alleen met professionele vakmensen gespecialiseerd op het gebied van beveiligingswerkzaamheden. Wilt u ons inschakelen voor evenement beveiliging? Laat het ons weten als u een klus voor ons beveiligingsbedrijf heeft in Haarlem of elders in Nederland. Wij staan graag voor u klaar!

Diverse beveiligingswerkzaamheden

Wilt u bewaking op uw bedrijfsterrein in Haarlem of verkeersregelaars inschakelen voor uw evenement of bij wegwerkzaamheden? Wij zijn een beveiligingsbedrijf in Haarlem dat landelijk is in te zetten. Wij zijn dus niet alleen werkzaam in Haarlem, maar zijn bijvoorbeeld ook in te schakelen voor evenement beveiliging in Limburg. Wilt u meer informatie waar ons beveiligingsbedrijf voor is in te schakelen? Bezoek onze website of neem contact met ons op.

Waarom moet u voor ons kiezen?

Natuurlijk snappen wij dat u de keuze heeft uit meerdere bedrijven die gespecialiseerd zijn in beveiliging. Wij zetten toch graag even voor u op een rijtje waarom wij de beste keuze zijn voor u op het gebied van beveiliging:

  • Werkzaam in heel Nederland
  • Gecertificeerde hondenbrigade in te schakelen
  • Beroeps verkeersregelaars in dienst
  • Erkend door Ministerie van Veiligheid en Justitie op het gebied van beveiliging
  • In te schakelen in het weekend, ‘s avonds en ‘s nachts

Wilt u bewaking inschakelen of heeft u een vraag?

Wilt u onze hondenbeveiliging of security in schakelen? Laat het ons weten. Vul het contactformulier in op onze website of stuur een e-mail naar info@k9beveiliging.nl. Een van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk reageren. Wilt u liever iemand persoonlijk spreken? Bel dan naar het nummer 06-41485800. Uw beveiligingsbedrijf in Haarlem en in de rest van Nederland is K9 Beveiliging.