Laatste nieuwsberichten van K9 Beveiliging:

15 September 2016 : Persbericht

13 September 2016: Een terugblik op het festivalseizoen 2016

Op verschillende festivals is K9 Beveiliging partner geweest in de nachtbewaking dan wel partner geweest in de ondersteuning op de showdagen.

Onze ondersteuning bestond met name uit het leveren van Hondengeleiders en Beveiligers maar ook uit verkeersregelaars en verkeersmaatregelen, zoals bebording, verkeersplannen, de inzet van verkeersregelaars en alle andere voorkomende verkeersmaatregelen die noodzakelijk zijn tijdens een evenement.

K9 Beveiliging heeft een groot team wat zich onder andere gespecialiseerd heeft in de evenementen business.

Daarnaast is K9 Beveiliging ook actief in onder andere object bewaking, persoonsbeveiliging, horeca en bouw bewaking . Dit zodat we op de verschillende markten goed thuis zijn en onze klanten goed kunnen voorzien van de juiste diensten en/ oplossingen voor hun opdracht of vraagstuk.

Wilt u meer informatie, of wilt u weten wat K9 Beveiliging voor uw evenement of object kan betekenen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons via onze contact pagina

01 juni 2016
Wederom zal K9 Beveiliging de Avond4Daagse van Haarlem op 10 juni 2016 ondersteunen door middel van het leveren van beroepsverkeersregelaars.

27 November 2015
Samenwerking K9 Beveiliging en BetaGuard
K9 Beveiliging en BetaGuard hebben op 26 november 2015 een samenwerkingsovereenkomst getekend, waarbij de combinatie van mens en techniek centraal staan. Tenslotte verdiend elke opdrachtgever de beste oplossing voor zijn of haar probleem.
K9-BGK9-BG-2
Met BetaGuard heeft K9 Beveiliging een betrouwbare partner gevonden waarbij gezamenlijk wordt gekeken naar oplossingen bij bijvoorbeeld de tijdelijke beveiliging van locatie zoals bouwplaatsen. Al met al een mooie samenwerking voor meer effectiviteit.

Wilt u meer weten omtrent tijdelijke of langdurige oplossingen waarbij beveiliging, camerabewaking, brand en/of ontruimingssystemen of toegangscontrole een belangrijke rol spelen? Neem gerust contact met ons op en wij adviseren u graag.

U kunt K9 Beveiliging dagelijks bereiken via 06 414 858 00 of via Info@K9Beveiliging.nl

14 September 2015
Een terugblik op het festival seizoen 2015 waar K9 Beveiliging bij meerdere festivals partner is geweest bij het leveren van de nachtbewaking dan wel partner is geweest in de ondersteuning op de showdagen.

Onze ondersteuning bestond met name uit het leveren van Hondengeleiders en Beveiligers maar ook uit verkeersregelaars en verkeersmaatregelen. K9 Beveiliging heeft een goed team wat zich onder andere gespecialiseerd heeft in de evenementen business alsmede in de object bewaking.

Wilt u meer informatie, of wilt u weten wat K9 Beveiliging voor uw evenement of object kan betekenen?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons via 06 414 858 00 of via Info@K9Beveiliging.nl

01 Augustus 2015
11 Medewerkers van K9 Beveiliging hebben met succes het VCA examen afgelegd.

18 jui 2015
Na vorige week met veel medewerkers BHV gedaan te hebben, kwamen wij er vandaag pijnlijk achter hoe belangrijk deze cursus is. Een van onze collega’s voelde zich niet goed worden, door snel en correct handelen van onze medewerkers is waarschijnlijk erger voorkomen

Update: 01 augustus 2015 :
De betreffende collega maakt het gelukkig na omstandigheden weer goed, en zal spoedig zijn werkzaamheden weer kunnen oppakken.

11 juli 2015
Gezellig een dagje met K9 Beveiliging op BHV cursus.

01 Mei 2015
Wederom zal K9 Beveiliging de Avond4Daagse van Haarlem op 05 juni 2015 ondersteunen door middel van het leveren van beroepsverkeersregelaars.

15 April 2015
K9 Beveiliging gaat een samenwerking aan met een nieuwe opdrachtgever op het gebied van de evenementen.

09 April 2015
Sander en Rene zijn geslaagd voor de BRL9101 certificering.

04 & 05 April 2015
t Kollektief verkeerbeheer ism K9 Beveiliging draait hun eerste verkeersregelaars klus in Amsterdam.

01 April 2015

PERSBERICHT

K9 Beveiliging en ‘t Kollektief sfeerbeheer & veiligheid bundelen krachten en richten ‘t Kollektief Verkeerbeheer op.

Na jaren van succesvolle samenwerking besloten K9 Beveiliging en ‘t Kollektief sfeerbeheer & veiligheid om op het gebied van verkeer regelende taken de handen ineen te slaan en een bedrijf op te richten, gespecialiseerd in het leveren van verkeersregelaars.

Met het zetten van de handtekeningen 24 maart jl. was ‘t Kollektief Verkeerbeheer dan ook een feit. Met het voortzetten van dezelfde filosofie die de eerdere samenwerking tot een succes heeft gemaakt, te weten: vriendelijke medewerkers die hun vak verstaan en weten hoe belangrijk de gasten van hun opdrachtgever zijn, geloven de partners dat het onder een vlag opereren een verbreding en verdieping in het dienstenaanbod op zal leveren.

Naast het leveren van verkeersregelaars, zal het maken van de verkeersplannen en het aanvragen van vergunningen voortaan vanuit een locatie aangestuurd worden.

Ook wordt gewerkt aan een trainingsaanbod dat zich richt op het ontwikkelen en onderhouden van vaardigheden en gedragsaspecten voor de praktijk.

Met het oprichten van ‘t Kollektief Verkeerbeheer,ontstaat er een bedrijf dat direct profiteert van de door K9 Beveiliging en ‘t Kollektief sfeerbeheer & veiligheid opgedane ervaring en kennis in het horeca- en evenementencircuit in en om Amsterdam.

17 Augustus 2014
Lancering vernieuwde website

27 Juli 2014
Afgelopen 14 dagen hebben wij bij 5 verschillende festivals meegeholpen aan de beveiliging tijdens de showdagen almede de volledige nachtbewaking van deze festivals voor onze rekening genomen.
Daarnaast hebben wij tijdens de op- en afbouw diverse verkeersregelaars neergezet om al het in en uitgaande verkeer in goede banen te leiden.

Wij bedanken de verschillende organisaties en onze opdrachtgever voor dit vertrouwen en hun gastvrijheid.

08 Juli 2014
Op 8 juli 2014 hebben 8 Beveiligers van K9 Beveiliging met positief resultaat het certificaat Beroeps verkeersregelaar behaald.