Wij waken over uw eigendommen

Bent u op zoek naar een hondenbrigade voor uw beveiliging? Schakel K9 Beveiliging in. Wij zijn een snelgroeiend beveiligingsbedrijf met beroepsmatige beveiligers, verkeersregelaars en een hondenbrigade. Wij werken in heel Nederland en hebben de afgelopen jaren meerdere (vaste) klanten naar volle tevredenheid geholpen. Wij werken ook in het weekend, ‘s avonds en ‘s nachts. Uw terrein, eigendommen of evenement is altijd veilig. Heeft u een klus voor ons of wilt u onze hondenbrigade inschakelen? Laat het ons weten!

Erkend en gecertificeerd

Wij werken alleen met professionele beveiligers en een goed getrainde en gecertificeerde hondenbrigade. Bij ons kunt erop rekenen dat u vakmensen inschakelt. Zo kunt u met een gerust hart slapen. Kiest u voor een preventieve beveiliging met een hondenbrigade of wilt u een hondenbrigade inschakelen voor uw evenement? Wij zijn door het Ministerie van Veiligheid en Justitie officieel erkend voor het uitvoeren van beveiligingswerkzaamheden. Heeft u nog vragen? Wij horen het graag.

Ideale combinatie

Met name voor evenementen en terreinen is het inzetten van een hondenbrigade een ideale en geschikte wijze van beveiliging. Het voordeel van een hondengeleider in combinatie met diensthond is dat deze veel sneller een eventueel verdacht persoon of verdachte situatie kan opsporen. Doordat onze hondengeleider een eigen getrainde diensthond bezit en daarmee traint, ontstaat er een hechte relatie tussen mens en dier.

Waarom kiezen voor onze hondenbrigade

We snappen dat u kunt kiezen voor een ander beveiligingsbedrijf. Daarom zetten wij graag even voor u op een rijtje waarom wij de beste keuze zijn voor u:

  • Gecertificeerd en door het Ministerie van Veiligheid en Justitie erkend bedrijf
  • Wij werken uitsluitend met goed getrainde politiehonden
  • Ook beveiligers en verkeersregelaars beschikbaar
  • Preventief en veilig op iedere locatie in Nederland
  • Uw evenement, terrein of object altijd veilig

Wilt u onze hulp inschakelen?

Wilt u meer informatie, een vrijblijvende offerte of wilt u ons direct inschakelen? Vul het contactformulier in op de website of stuur een e-mail naar info@k9beveiliging.nl. Een van onze medewerkers zal uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden. Spreekt u ons liever direct? We zijn te bereiken op het nummer 06-41485800. Kies ook voor de certificeerde hondenbrigade van K9 Beveiliging!