Professionele beveiliging

Een bedrijf dat is gespecialiseerd in evenement beveiliging vindt u bij K9 Beveiliging. Wij zijn een snelgroeiend bedrijf dat werkzaam is in heel Nederland. Wij bieden u beroepsmatige beveiligers, verkeersregelaars en hondengeleiders aan. Wij hebben de beveiliging gedaan van diverse evenementen en daarmee een tevreden klantenkring opgebouwd. U kunt ons in het weekend, ‘s avonds en ‘s nachts inschakelen. K9 is uw adres voor evenement beveiliging. Heeft u een klus voor ons? Laat het ons weten.

Gecertificeerd en erkend bedrijf

Wij werken alleen met professionele beveiligers. Zo weet u zeker dat uw evenement op de juiste manier is beveiligd. Wij werken enkel en alleen met getrainde en gecertificeerde hondengeleiders. K9 Beveiliging werkt met hondengeleiders met een eigen diensthond. Zij werken en trainen met deze hond en dit zorgt voor een hechte relatie tussen mens en dier. Het voordeel van deze vorm van beveiliging is dat er op deze manier veel sneller een verdachte situatie of verdacht persoon kan worden gedetecteerd op het evenement.

Kies voor onze evenement beveiliging

Doordat wij werkzaam zijn in heel Nederland kunt u ons voor elk evenement inschakelen. Heeft u bijvoorbeeld verkeersregelaars nodig voor uw evenement, dan kunt u daarvoor ook bij ons terecht. Deze beroeps verkeersregelaars zorgen ervoor dat het verkeer in goede banen wordt geleid. Al onze medewerkers hebben de juiste opleiding genoten, een diploma en wij zijn een door het Ministerie van Veiligheid en Justitie erkend als beveiligingsbedrijf.

Waarom moet u voor ons kiezen

Natuurlijk kunt u ook andere partijen inschakelen voor uw beveiliging en de keuze kan daarom weleens lastig zijn. We zetten graag voor u op een rijtje waarom wij u het beste voor ons kunt kiezen:

  • Werkzaam door heel Nederland
  • We werken met getrainde en gecertificeerde politiehonden
  • Iedere dag en op elk tijdstip beschikbaar
  • Ook verkeersregelaars kunnen wij inzetten
  • Professionele beveiliging van uw evenement of terrein

Schakel ons in voor uw evenement

Wilt u een vrijblijvende offerte of heeft u nog een vraag voor ons? Laat het ons weten. Op onze website kunt u ons contactformulier invullen of stuur een e-mail naar info@k9beveiliging.nl. Een van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk uw bericht beantwoorden. Wilt u ons direct aan de telefoon spreken? We zijn te bereiken via 06-41485800. Kiest u ook voor de professionele en betrouwbare evenement beveiliging van K9?