Erkende beveiligingsorganisatie

Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in beveiliging? Bij K9 Beveiliging bent u dan aan het juiste adres. Wij zijn een door justitie erkende organisatie en zijn gespecialiseerd in het leveren van beroepsmatige en gecertificeerde hondengeleiders en beveiligers. Bij ons bent u altijd verzekerd van een betrouwbare beveiliging van uw eigendommen en bewaking van uw terrein of evenement. Uw beveiliging laat u door ons verzorgen!

Betrouwbare beveiliging

Wij zijn een snelgroeiende organisatie die zich gespecialiseerd heeft in het leveren van beroepsmatige hondenbegeleiders, beveiligers en verkeersregelaars. Zo zijn we inzetbaar voor verschillende zaken. Uw bedrijfspand ‘s nacht beveiligen of direct het verkeer regelen bij uw evenement? Ook dat is geen probleem. Met name bij evenementen, bouwplaatsen maar ook zeker bij objectbewaking is een hondenbegeleider een geschikte manier van beveiliging. Het voordeel van een beveiliger met diensthond is dat deze veel sneller een eventueel verdacht persoon of situatie ka detecteren. Of het nu ‘s avonds, ‘s nachts en/of in het weekend is, wij staan graag voor u klaar.

Ook verkeersregelaars

Bij wegwerkzaamheden, grote evenementen en ongelukken is het verstandig om de hulp van verkeersregelaars in te roepen. Onze verkeersregelaars hebben een opleiding en de daarbij behorende examens met goed gevolg afgelegd. Tevens hebben ze een legitimatiebewijs dat is afgegeven door het Ministerie van Verkeer en Waterstaat. K9 Beveiliging is daarom uw beste keuze!

Waarom kiezen voor K9 Beveiliging?

Wij snappen dat u kunt kiezen voor een ander beveiligingsbedrijf, maar we zetten graag voor u op een rijtje waarom wij de juiste keuze zijn voor u:

  • Inzetbaar op evenementen
  • Gecertificeerd bedrijf
  • Ook beroepsverkeersregelaars
  • Goed getrainde en gecertificeerde politiehonden
  • Uw object of terrein zijn bij ons veilig

Wilt u meer informatie of een offerte?

Wilt u ons inschakelen of eerst meer informatie over de mogelijkheden? Vul het contactformulier in op onze website of stuur een e-mail naar info@k9beveiliging.nl. Wij zullen uw bericht dan zo spoedig mogelijk beantwoorden. Spreekt u ons liever persoonlijk? We zijn te bereiken op het telefoonnummer: 06-41485800. Altijd een veilig en zeker gevoel met K9 Beveiliging.